no i wpadaj na forum Franka bedzie ciekawiej, wiem ze napierwszy rzut oka moze sie wydawac tam dziwnie, ale jest w porzadku
troche duzo malolatow tam jest ale da sie przezyc
a ty gdzie pracujesz??

Prowadze swoja firmę - zajmuje sie psychoterapią i szkoleniem przyszłych terapeutów.bea escribió:ja oczywiscie bardzo kibicuje wisle ale na jej forum za duzo juz uzytkownikow jest i jakos trudno tam sie wkrecic
no i wpadaj na forum Franka bedzie ciekawiej, wiem ze napierwszy rzut oka moze sie wydawac tam dziwnie, ale jest w porzadku
troche duzo malolatow tam jest ale da sie przezyc
a ty gdzie pracujesz??

noo, to trzeba identyfikator wyrobić (fotka i chyba 8 zl) i na meczyk :-)bea escribió:mam nadzieje ze bedzie wiecej tam starszych ludz,i ostatnio cos to forum stanelo jesli chodzi o nowych polskich uzytkownikow bo Elchowscy jako tako daja rade
na meczach nie bywam jakos tak sie poukladalo
nie znam nikogo kto by na nie chodzil itp. ale bardzo chcialabym zobaczyc jak to wszystko wyglada
nawet nie mam Canal+
ostatni mecz derbowy sciagalam torrentem

hehehe ja mam 20 lat, wiec moze akurat....Franek_fan escribió: Bedziesz chciała sie wybrac to daj znać - dolączysz się do mnie i mojego syna (pewnie jest w Twoim wieku :-) ) , żebys sama pierwszy raz nie szła :-)
Hej

powiem mu, ale chyba po forach nie chadza.bea escribió:hehehe ja mam 20 lat, wiec moze akurat....Franek_fan escribió: Bedziesz chciała sie wybrac to daj znać - dolączysz się do mnie i mojego syna (pewnie jest w Twoim wieku :-) ) , żebys sama pierwszy raz nie szła :-)
Hej
a on nie "lazi" po forach pilkarskich??
moze tez by przybyl na frankowe?
pozdrawiam

hehe a o to akurat nie pytalamFranek_fan escribió: Obaj jestesmy przystojni, kazdy na swoj sposob ;-)
heh

no, nie mów, że nie wolisz na mecz iść z dwoma przystojnymi facetami niż z jakimiś pokrakami ;-) hehbea escribió:hehe a o to akurat nie pytalamFranek_fan escribió: Obaj jestesmy przystojni, kazdy na swoj sposob ;-)
heh![]()
swoja droga to fajnie jak tak ojciec z synem chodza na mecze
u mnie w domu tata interesuje sie pilka ale tylko w pozycji lezacej na kanapie przed tv
moj brat w ogole nie zna sie na tym
natomiast ja z siostra to uwielbiamy ale tez w sposob domowy, troche to pokrecone u nas jest

nie no, oczywiscie ze obstawa wymarzonaFranek_fan escribió:
no, nie mów, że nie wolisz na mecz iść z dwoma przystojnymi facetami niż z jakimiś pokrakami ;-) heh
My razem bywamy na meczach, gramy w siatke i cwiczymu jujutsu ;-) - troche inny styl preferujemy ;-) ale co kto lubi ... ;-)
Teraz czas zebyscie na mecz poszly, a nie na siedzaco telewizyjnie :-)
hej

hm..,bea escribió: nie no, oczywiscie ze obstawa wymarzona
nie wiem co to jujutsu ale podejrzewam ze ma to zwiazek z twoim avatarem
jesli chodzi o siatke to lubie ogladac mecze (tez przed tv)
sportow nie uprawiam( teraz to nawet wf-u nie mam) wiec kondycji brak
jesli chodzi o mecz to problem bo runda sie konczy, natomiast pogoda mi nie przeszkadza uwielbiam zime
a tak nawiasem mowiac to niezla pogawedke sobie tu urzadzilismy, a fani Elche nie reaguja, dziwne ale mniejsza o nich, obrazlscy pewnie nie sa
poza tym teraz to czuje sie tu prawie jak w domuwczesniej to jakos obco mi tu bylo i smutno

kondycji to ja nabieram biegajac codziennie rano na autobus zeby na Kampus dojechacFranek_fan escribió: No to czas zaczac sie ruszac :-) kondycji nabrac :-)
I na mecze zaczac chodzic :-)
jeszcze zdazysz bilet kupic ;-)
hej

Bede na meczu - mam nadzieje ze bedzie goraca atmosfera, bo upal zelzal nieco ;-)bea escribió: kondycji to ja nabieram biegajac codziennie rano na autobus zeby na Kampus dojechac![]()
z tym meczem to sie jednak wstrzymam
teraz to ja nie mam czasu nawet zeby buty zimowe sobie kupic a tu juz snieg zawital
a wybierasz sie w niedziele na mecz??
to bedzie wydarzeniejesli tak to mam nadzieje ze opowiesz o swoich wrazeniach